En jätte mysig dag på stan

Heej! Idag så har jag varit på stan med Emma! Vi träffades nere på stan vid halv 1 ungefär och gick runt där tills klockan var ca 2 kanske. Då gick vi och fikade, fast jag åt lunch för att jag inte hade ätit någon lunch medan Emma hade gjort det! Hehe...
Sedan så fortsatte vi att gå runt på stan en stund och hade det jätte mysigt! Det märks att julen snart är här, för det är en massa jul saker i alla affärer, Alla affärer spelar jullåtar och typ alla kläder är röda och svarta ;P Men jag hittade faktiskt 2 saker som jag köpte. Så jag lägger ut bilder på det imorgon! 
När jag och Emma hade sagt hej då till varann så gick jag till mormor och morfar för att hjälpa dom med flyttandet (dom flyttar nämligen till en lägenhet). Vi slevade ihop en säng och lite sånt. 
Sedan for jag hem och började redigera videon som vi spelade in till igår. Så himla drygt att redigera! Fattar inte hur folk orkar göra sånt dagligen! HAHAH lat människa här...😂 har suttit med det sedan klockan 8 och jag slutade precis att redigera, för jag orkade inge mer. Men jag har bara gjort klart ca halva videon, om ens det.
Men aja... Ville bara slänga in ett litet inlägg, för jag känner att jag bara bloggar mindre och mindre. Men jag ska försöka förbättra mig!
Puss och kram //Felicia




Rachel Crow - If I Were A Boy

Jag tycker att ni alla borde ta och kolla in Rachel Crow's cover på If i were a boy! Den är så himla grym! Älskar hennes röst.
Puss och kram //Felicia

Friday!

Hej, Denna dagen har faktiskt varit riktigt rolig! Min favorit dag på hela veckan! Inte bara för att det är sista skoldagen utan oxå för att det är #fooofriday och även den chilligaste dagen i skolan ;) Vi hade dom typ roligaste ämnena i skolan idag. Musik, Spanska, Slöjd och Matte(Vilket jag suger på men tycker ändå om det litegrann, Hhaha..) 
Efter skolan så stack jag hem och hämtade kameran och lite sånt, för jag och några kompisar skulle spela in ett ett arbete till skolan som ska vara klat nästa vecka. Så nu är det bara redigeringen kvar och sedan är det klart! 
Kom hem vid 6/halv 7 tiden och då satte jag mig direkt och åt för då var maten tydligen klar. Sedan blev det Idol och lite mys med familjen och även lite prat om Stockholms resan nästa vecka! Kan inte fatta att om 1 vecka så är jag just nu i Stockholm och kollar på Idol-finalen! Längtar så himla mycket! Kommer bli så himla kul. Hoppas även då att jag har chansen att få träffa några av mina Fooo-kompisar som ska dit. Skulle vara så kul att få träffa dom IRL, och inte bara chatta på KIK. 
 
Imorgon så ska jag ner på stan och träffa Emma. Det var så himla längesedan vi var med varann. Säkert flera månader! Har saknat henne så mycket!
Puss och Kram //Felicia


Två Random pictures från idag... 

Veckan har gått så snabbt..♡

Hej allihopa! Äntligen är jag tillbaka med ett lite längre inlägg! Hahah.. 
Asså shit vad denna veckan har gått snabbt! Vi började med allt det vanliga i skolan i måndags och jag kan ju bara säga att jag har absolut inte saknar det! 
Fick engelska läxa direkt på måndag till onsdag. Cirka 25 glosor vi skulle kunna och ofc så var jag ju tvungen att plugga lite och la bloggandet lite åt sidan. Ber om ursäkt för det, men ville liksom komma igång med pluggandet efter 1 månads uppehåll ;)   Och imorgon så ska jag och några kompisar spela in en film till spanskan i skolan. Vi har gjort två stycken förut faktiskt, en på spanska och en på engelska! XD 
Och snart så är det jullov! Längtar så himla mycket! Ska bli så himla skönt att det kansken äntligen kommer lite snö och tar bort den tråkiga hösten och så att det blir vitt överallt! Har liksom tröttnat på hösten! Hatar nästan allt med hösten, förutom att det är så fina färger ute när löven började falla. Men nu när alla löv är borta och solen går ner kl 2, så känner jag att hösten bara kan försvinna! 
 
Och imorgon så är det ju även Semifinal i Idol! Asså jag hoppas verkligen att Erik stannar! Och att Kevin åker ut. Tycker inte om Kevin så speciellt mycket, tycker liksom inte att han förkänar att vinna! Men nog om det..
Jag ska sticka ner och duscha nu så vi får se om det kommer upp något litet inlägg innan jag går och lägger mig! 
Puss och kram //Felicia


 

Amerikanska pannkakor

Gjorde Amerikanska pannkakor idag till mig och min lilla syrra. Dom blev så himla goda!<3 
Puss och kram //Felicia

Den perfekta höst outfiten enligt mig

 
Untitled #2
 
 

Mormor fyller 80!♡

Hej, Kom nyss hem från en födelsedagsmiddag med min familj och skäkt. Mina kusiner kom upp hit från Göteborg igår för att fira min mormor som fyllde 80 år igår! Vi firade henne idag med att gå ut och äta på en resturang. Riktigt kul att träffa kusinerna igen efter att inte ha träffat dom sedan i sommar. Vi hade det riktigt mysigt när vi satt där och åt och pratade om typ allt som har hänt och kommer hända. Vi har nämligen berämt att vi ska åka till London till våren nästa år då både jag, mamma och morfar fyller år i samma månad, så vi hade tänkt göra något "stort" alla tillsammans. Ska verkligen bli skit kul! Har saknat London så himla mycket sedan jag var där för 2 år sedan med mamma, en kompis och hennes mamma. 
Och imorgon så kommer kusinerna hit och äter middag innan dom åker hem med ett plan som går klockan 6 på måndag morgon.
Puss och kram //Felicia
 
 

Min Dag...♡

 
Puss och kram //Felicia

Nu är allt över..♡

Hej Allihopa! Japp, nu är allt de roliga över. Alla föreställningar är uppspelade för alla barnklasser och föräldrar. Alla kläder, bakgrunder och byggsaker är undran plockat från teatern, och ska upp till vinden på skolan (om det nu inte redan är de ;P). 
Idag så hade vi en "Avslutnings fest" på teatern där vi åt lunch och efterätt tillsammans med hela skolan. Vi hade frågesport och hela skolan körde även "The cup song"! Var grymt kul att se alla som verkligen försökte men inte riktigt lyckades ;). Har aldrig riktigt fattat vilken skön och härlig skola vi faktiskt är förän nu. 
Allt som har hänt på dom här 3 veckorna är typ helt amazing! Absolut några av dom bästa skol veckorna i mitt liv. Visst det har funnit dom timmarna då jag bara ha velat sjunka ner under marken och bara velat lega kvar där tills att är över, men det har alltid fixat sig tillslut och just nu är jag så himla stolt över att det gick så j*vla bra! 
Hade tänkt skriva lite mer vad vi har gjort under dom här 3 veckorna i ett annat inlägg. Hade även kanske tänkt lägga ut en liten video från dagen! ;)
Puss och kram //Felicia
 
 

Dom senaste dagarna♡

Hejsan! Idag har vi haft genrep till föreställningarna imorgon. Allt gick väl sådär. Saker gick inte riktigt alltid som de ska göra, men det är ju bättre att det blev fel idag än att det blir det imorgon! 
Jag har även sovmorgon till halv 12 imorgon så det ska bli jävligt skönt!👌 Inte för att jag tror att jag kommer kliva upp nå senare än vad jag gör annars, för att jag ska ringa en kompis och prata med henne innan hon börjar skolan. Men ska ändå försöka ta lite sovmorgon ;) 
Jag tror nämligen inte att jag kommer uppdatera bloggen så himla mycket imorgon eller på fredag, men ska försöka slänga in något inlägg om jag har tid! 
Puss och kram //Felicia
 
4bilder från dom senaste veckorna då vi har dansat

Fika mys with ma girls♡

Halloj!
Idag har jag varit på Wayne's Coffee och fikat med några av mina favorit tjejer! Hade det riktigt mysigt. Vi satt där och fika och pratade tills dom stängde! Bästa sättet att spendera en tråkig söndag på! 
Puss och kram //Felicia
 

Upp och ned gångar♡

Hello everyone! Denna dagen har varit lite sådär. Jag har mest bara varit stressad känns det som! 
I skolan så har vi kört ungefär 5 genrep på teatern på 2 dagar. Alla skådespelare kan inte riktigt sina repliker eller alla dansare kan inte alla danser, men jag hoppas verkligen att teatern kommer bli bra! Vi har likson lagt ner så mycket tid och pengar på det så det skulle bli en riktig besvikelse om allt bara fuckar upp sig! Men det hoppas jag ju inte! Hahah..
Idag fick jag även reda på att jag har vunnit en Beanie från Jfr.se! Så himla glad, men jag vet inte riktigt än vilken jag ska välja :/ Vad tycker ni? Bilden finns nedan!
 Sitter just nu och tittar på idol. Längtar så jäkla mycket till Finalen! 
Puss och kram //Felicia
 

FRIDAYS ARE FOREVER!♡

ASSÅ OMG! OMFG! MUSIKVIDEON TILL THE FOOO'S "FRIDAYS ARE FOREVER" HAR PRECIS KOMMIT UT! ASSÅ OMG! FINNS INGA ORD SOM KAN BESKRIVA HUR MYCKET JAG DESSA KILLAR! HAR ALDRIG ÄLSKAT NÅGRA KILLAR SÅ MYCKET SOM JAG ÄLSKAR DESSA! DOM ÄR HELT UNDERBARA! 
KAN NÄSTAN INTE ENS SKRIVA BARA FÖR ATT JAG SKAKAR OCH GRÅTER SÅ JÄVLA MYCKET! 
Puss och kram //Felicia

Dagen...♡

Idag så har dagen bara rullat på som vanligt men med några extra händelser som sticker ut från alla andra dagar. Har som "vanligt" varit i "dansstudion" idag på förmiddagen och bara tränat på alla danser så mycket som möjligt! På eftermiddagen var vi på skolan och fortsatte med att bara nötta in alla danser och ryttmerna ännu mer. Har så himla ont i fötterna för att jag glömde mina gympaskor hemma så jag har dansat i bara sockar idag. Har även riktigt mycket träningsverk i låren!  I don't know why? Har bara det;P
Sedan efter skolan gick jag och Alice och sålde kakor som vi fick idag av klassen för att samla ihop pengar till en klassresa i 9:an! Gick skit bra, för vi sålde alla 20 förpackningar på minde än 2 timmar! Vilket jag tycker är bra!;)
Och just nu så har jag tagit en liten paus från mitt dansande för att skriva detta inlägg men ska fortsätta efter det och verkligen lära mig "Build a girl-dansen" till en tävling, där man kan vinna The fooo's autografer på en tröja! Haha inte för att jag kommer vinna, men det är värt ett försök XD
Puss och kram //Felicia
Bild från i sommar

Jag har klippt mig!♡

Ja som ni ser på bilden ovan så har jag klippt mig. Jag klippte mig redan i torsdags men har helt glömt bort att skriva om det här på bloggen!
Jag hade till och med glömt att jag hade en klipptid i torsdags, men jag kom på det när jag var på "dansstudion" på stan på morgonen. Till och med min mamma hade glömt bort det. Jag ringde henne säkert 5ggr den morgonen för at hon var nemligen i Stockholm den dagen. Men det löse sig tillslut, som tur var! ;)
Jag klippte bort at det nötta(stavning?) i topparna och ville även ha "V" format nedtill i topparna men de vart inte så jätte fint på mig. Men aja.. blir säkert lite finare när håret växt lite, för just nu hatar jag min längd! Tycker att jag inte passar i kort hår!
Puss och Kram //Felicia
 

Jag har biljetter till Idol finalen 2013(!!!)♡

ASSÅ OMG! JAG SKAFFADE BILJETTER TILL IDOL FINALEN IGÅR! JAG OCH MAMMA SKA GÅ OCH KOLLA PÅ DEN TILLSAMMANS DEN 6 DECEMBER! ÄR SÅ HIMLA GLAD! JAG KOMMER ALLTSÅ ATT SÅ SE THE FOOO LIVE! MIN DRÖM HAR LIKSOM SLAGIT IN! DET ÄR HELT OTROLIGT!SATT OCH GRÄTT OCH SKAKADE SKIT MYCKET IGÅR KVÄLL BARA FÖR ATT JAG VAR SÅ HIMLA GLAD! JAG KOMMER SITTA PÅ PLATS "B11". ÄVEN FAST DET INTE ÄR DEN BÄSTA PLATSEN SÅ KOMMER JAG IALLAFALL SÅ SE MINA FOVORIT KILLAR OCH ÄVEN SÅKLART SJÄLVA IDOL2013! SÅ JÄVLA ÖVERLYCKLIG, HAHA
Puss och kram //Felicia
 
 

Förra veckan alltså! No words!♡

Hej allihopa! Äntligen är jag tillbaka! Efter en veckan uppehåll (som inte var planerat) så ska jag äntligen försöka blogga lite mer denna veckan! Så ja... Förra veckan var seriöst en av dom bästa skolveckorna EVER! Vi har dansat hela veckan. Varit några dagar nere på en "dansstudio" och fått hjälp med koriografi till 3 danser/låtar till teatern vi ska vissa upp nästa vecka. Och resten av dagarna har vi bara tränat på danserna i gympasalen i skolan ;P Är fett nervös för att jag kommer göra fel dans steg, ramla på scenen eller råka "kasta" iväg min "cup" till The cup song! Skulle seriöst dö av pinsamhet!
Haha men till något annat än skolan nu då.., Var t.ex på konfirmations träff nu i lördags. Handlade om begravningar osv.. Fick än verkligen att tänka på alla man förlorat och hur mycket man saknar dom! Blir nästan lite tårögn när jag skrier detta. Men aja..
Var på fotbolls träning igår oxå och efter det var det bara att cykla direkt hem, duscha och sedan iväg till mormor och morfar för att fira farsdag 
Hahah men nu ska jag fortsätta skypa med några av mina coola Fooo kompisar (haha), dom sitter nämligen och har en liten "privatkonsert" här över skype där dom sitter och sjunger en massa låtar... Random, Ja jag vet..
Puss och kram //Felicia
 

Finns inga ord.. ♡

There are no words that can describe how much I love this video and these guys..
Puss och kram //Felicia
 

Skola imorgon då...♡

Jahopp.. Då var detta lovet slut och det är dags för skola igen. Vill verkligen inte! Men det som är bra med det är att jag kommer inte riktigt att ha "skola" nu på 3 veckor! Hela min skola ska nämligen sätta upp en teater (som dom gör vart tredje år) inför alla skolor, föräldrar osv.. Vilket innebär nooo homework!!
Jag har själv valt "inriktnngen" dans, så jag kommer alltså att dansa när teaterna ska visas upp om 3 veckor. Som ni kanske redan vet så älskar jag ju att dansa och det var helt självklart för mig att jag skulle välja det.
 Puss och kram //Felicia
Blev ett kort inlägg, men jag har typ inget att skriva om ;P
 

Bad Boys♡

 
Har ni hört Zara Larssons nya låt? (Videon där uppe ;) )
Vad tycker ni? Själv älskar jag den! Änligen får man se lite mer "Zara", Haha.
Själv så är jag ett väldigt stort "fan" utav Zara och har varit ända sedan talang 2008. Har älskat alla låtar hon har släppt och praktiskt taget allt hon gör, Hahah..
Men jag tycker ni även borde ta och kika in hennes blogg! LÄNK 
Puss och kram //Felicia♡
 

Things about me♡ #1

-Jag heter Felicia Anna Nordin
-Bor i Härnösand. En stad några mil ovanför Sundsvall
-Jag älskar att spela fotboll och innebandy
-Jag är född den 22 Maj 1999
-Jag är stjärntecknet tvilling
-Jag blir kallad Fillan av typ alla förutom min familj och släkt
-Jag hatar skolan
-Jag är en väldigt blyg person när jag inte har mina kompisar i närheten
-Mina favoritfärger är Rosa, Vit och Svart
-Jag älskar röda godisar
-Jag läser ca 20 bloggar dagligen
-Jag ÄLSKAR The Fooo och One Direction
-Jag älskar att fota, och har gjort det ända sen jag var liten
-Jag tycker om att sjunga och dansa även fast jag inte är så jätte duktig
-Jag älskar musik och har väldigt ofta musik på vart jag än befinner mig
-Jag ska gå på One Directions konsert den 14 Juni på friends arena här i sverige nästa år
-Jag har inte det bästa självförtroende 
-Jag har typ mitt liv i min mobil
-Jag har verkligen älskat Zara Larsson ända sedan hon va med i Talang 2008. Även läst hennes blogg sedan hon startade den. (Beroende? Svar; Ja;) )
-Jag läser språken svenska, engelska, spanska och tyska i skolan
-Jag spelar fotboll på fritiden och gjort det ända sedan jag gick i 6års
-Jag har aldrig färgat eller slingat mitt hår
-Jag kan lyssna på en ny låt typ 10 000ggr på typ 1vecka och sen verkligen hatar jag den, tackvare att jag har spelat ut den...
-Jag verkligen ÄLSKAR Pretty little liars! har kollat om alla säsonger ca 4-5ggr
 
Finns mycket mer att berätta men jag orkar inte komma på något mer just nu ;P Men det kommer fler "delar"
Puss och kram //Felicia
 
 
 
 
 

Sorry sorry sorry♡

Japp, dålig bloggning idag oxå! Anledningen till detta är för att jag har haft träning mitt på dan och det har varit lite mycket sen igår kväll då det var kaos och bråk på twitter om The Fooo och deras spelning i Örebro, plus att min lilla syrra fyllde år så jag kände att jag hann inte med allt. 
Så nu sitter jag här igen och ska försöka skriva ett inlägg haha.. Men idag så har jag inte gjort så mycket mer än att haft fotbollsträning. Första "vinter" träningen denna säsong inför en cup vi ska på nu till vintern nere i Sundsvall. Riktigt skönt att äntligen så komma igång med tränignen, även om jag har tränat under uppehållet så är det en helt annan sak att träna med fotbollslaget! 
Och just nu så sitter jag även och väntar på att en kompis ska skicka en massa bilder och videos på The Fooo, för att hon är nere i Norrköping och kollar på desas spelning dom ska ha/haft nu ikväll! Skulle verkligen oxå vilja åka ner och kolla på när dom uppträder med får helt enkelt inte.Detta är en utav anledningarna till att jag vill bo i Stockholm! Det finns så mycket man kan göra där nere. Det är även närmare till alla lite "större" städer där nere i södra Sverige. Hahah men nu ska jag sluta prata om det och börja avsluta detta inlägget.
Puss och kram //Felicia
 
 
 
 

Gårdagen..♡

Heej på er allihopa! Igår så var bloggningen inte direkt på topp. Igår så var jag nämligen hela kvällen hos Vendela med några kompisar och kollade på skräckfilmer eftersom det var halloween. Hade det riktigt mysigt tills vi satte igång filmen! Vi tittade på Paranormal actavity 1.
Den handlar om typ ett par som bor tillsammans och dom misstänker att det spökar i deras hus. Killen vill typ "fånga" spökerna påfilm, så han filmar i deras sovrum varje natt. Men han retar bara upp spökerna mer och mer och det händer bara värre och värre saker varje natt och det är tjejen som får ta konsikvenserna av hans nyfikenhet.
Kan bara säga att det var en riktigt läskig och lite ramdom film! Inte riktigt så jätte, jätte läskig med den var tillräkligt läskig för att vi alla skulle bli rädda och sitta med en kudde framför ansiktet och skrika som några uppstoppna grisar! Jag måste verkligen se alla andra Paranormal actavity! Det är verkligen min typ av skräckfilmer, haha ;)
 Puss och kram //Felicia
 
 

RSS 2.0