Friday!

Hej, Denna dagen har faktiskt varit riktigt rolig! Min favorit dag på hela veckan! Inte bara för att det är sista skoldagen utan oxå för att det är #fooofriday och även den chilligaste dagen i skolan ;) Vi hade dom typ roligaste ämnena i skolan idag. Musik, Spanska, Slöjd och Matte(Vilket jag suger på men tycker ändå om det litegrann, Hhaha..) 
Efter skolan så stack jag hem och hämtade kameran och lite sånt, för jag och några kompisar skulle spela in ett ett arbete till skolan som ska vara klat nästa vecka. Så nu är det bara redigeringen kvar och sedan är det klart! 
Kom hem vid 6/halv 7 tiden och då satte jag mig direkt och åt för då var maten tydligen klar. Sedan blev det Idol och lite mys med familjen och även lite prat om Stockholms resan nästa vecka! Kan inte fatta att om 1 vecka så är jag just nu i Stockholm och kollar på Idol-finalen! Längtar så himla mycket! Kommer bli så himla kul. Hoppas även då att jag har chansen att få träffa några av mina Fooo-kompisar som ska dit. Skulle vara så kul att få träffa dom IRL, och inte bara chatta på KIK. 
 
Imorgon så ska jag ner på stan och träffa Emma. Det var så himla längesedan vi var med varann. Säkert flera månader! Har saknat henne så mycket!
Puss och Kram //Felicia


Två Random pictures från idag... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo