Dagens outfit♡ ~Mobil bilder~

T-shirt - Rut m.fl | Byxor - Dr.denim | Jeansjacka - h&m | klocka - ur&penn | armband - ur&penn | skor - skopunkten | 
Puss och kram //Felicia
 

New In♡

Var på stan idag med farfar, Birgit och min lilla syster för vi skulle äta lunch tillsammns och sedan gå och köpa en present till min syrra som fyller år på fredag. Medans dom andra åkte på Dollar$tore så gick jag lite på stan och hittade lite saker som jag verkligen behöver! Blev riktigt nöjd med allt. Imorn så ska jag färga ögonbrynen för första gången nånsin! haha önska mig Lycka Till för det behövs!
Puss och kram //Felicia
50:-/st på rut m.fl
59:- på h&m
89:- på Lindex

Dagen outfit♡

Tröja - h&m | Byxor - Cubus | Halsband - BikBok | Armband - Ur&Penn | Väska - h&m |
 Puss och kram //Felicia

Middag med tjejerna♡

Hejsan allihopa! Idag/ikväll så har jag spenderat denna dag med mina favorit tjejer! Vi stack ner på stan kl 4 för att sedan gå och äta middag tillsammans kl 6. Så vi hängde i stan i 2h, gick in i en massa affärer åkte runt med bussen i stan i ungefär 30min för vi hade inget att göra haha.. Så när klockan alltså var 18 så gick vi iväg till en resturang är i stan som nästan ingen av oss hade varit på innan, kul att liksom prova något nytt. Det var verkligen riktigt god mat! Vi alla vart riktigt mätta och belåtna (haha). Efter det så hade vi tänkt att dra och bowla med det var inte direkt nån av oss som var så sugna på det så vi drog till McDonalds för att prata lite och även äta lite glass. När vi kom dit så beställde jag en glass och Alice en smoothie. Dom andra skulle tydligen dra hem så jag och Alice stannade klar i kanske 30min och kollade lite på Vine, Instagram och Twitter. Efter det så drog vi hem till en killkompis och "hängde" där tills klockan var ungefär 22.10. Sen drog jag och Alice hem till oss själva, så just nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på lite musik och skriver detta inlägget. Hahah, Japp det var min dag det! 
Puss och kram //Felicia♡
Förlåt för dålig kvalite på bilderna, för dom är tagna med mig mobilkamera

Clara Borthwick följer mig på twitter (!!!)

Heeeej allihopa! Ni kan nog inte fatta hur glad jag är just nu!! Jag har nämligen kollat på Clara Borthwicks Livestrem sedan kl 21 och som slutade för kanske 45 minuter sedan. (Dom bästa 2-3 timmarna på hela dagen! Men innan jag skulle säga "God natt" till Clara så började hon följa mig på twitter och ni fattar inte hur glad jag blev! Jag ärligt talat började fangirla! Det kom glädje tårar och jag fick typ panik och visste inte vad jag skulle göra! 
Clara är en tjej som är 99:a som bloggar på clarabortwick.se och jag har följt hennes blogg sedan ungefär 1år tillbaka och hon är absolut en av mina förebilder! Hon är helt sjukt underbar, fin och helt enkelt bäst! Jag älskar henne så så mycket! 
Ni fattar nog inte hur glad jag faktiskt blev! Jag kan fortfarande inte fatta det!, det är helt helt sjukt! Aaaahhhh! Så himla glad! 
Haha men nu ska jag iallafall försöka ta och sova! Men jag vet iallafall att jag kommer sova jävlig gott inatt! 
TACK SÅ HIMLA MYLET CLARA! DU ANAR INTE HUR GLAD JAG ÄR!! ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!!
Puss och kram //Felicia






Inköpen från i lördags♡

Här kommer bilder på allting jag köpte i lördags när jag var i Sundsvall. Jag var mest ute efter lite höstkläder och jeans men det blev lite annat oxå, haha.
99:- på h&m
99:- på Gina tricot (ordinarie pris 199:-)
99:- på Gina tricot
Vita byxor 209:- på cubus (ordinarie pris 299:-) Svarta dr.denim 319:- på Rut m.fl (ordinarie pris 399:-)
Dom 2 halsbanden längst upp kommer ifrån BikBok, men jag kommer inte ihåg vad dom kostade för det var 70% på dom. Och kedjehalsbandet kostade 50:- på Ur&penn och alla armband kostade 20:- på Ur&penn
 
299:- på h&m
29:- på h&m
 
Puss och Kram //Felicia

Säger bara ett ord, -WOW!♡

Asså denna lördagen! WOW! Helt otrolig! Vaknade i morse, gick in på instagram och insåg att Oscar Zia skulle till det köpcenrumet vi skulle till idag. Jag är själv ingen "Zia" elr vad hans fans nu heter, men det är ju alltid lika kul att träffa "kändisar". 
Så vi hoppade på bussen ner mot sundsvall/birsta kl 12.55, tog ungefär 40-50min innan vi klev av och gick nästan direkt dit Oscar skulle uppträda. Han var försenad så det tog en stund innan han kom men det var det nog värt. Fick tyvärr inte ta någon bild med han men tog några bilder när han uppträde. Vi fick även se dom flesta från Let's Dance för det var nån "mode visning", så jag fick ta ett kort med Tobias Bader. 
När vi gick runt lite i alla affärer så såg vi Gina Dirawi! Asså fattar ni vilken typ panik jag fick!? Jag verkligen älskar henne! Jag ärligt talat skakade när jag skulle ta kort på mina kompisar och henne! Jag sa: -Asså jag bara skakar och höll upp min hand. och hon sa: -Awww vad söööt! Asså jag typ dog där ett tag!
Sen gick vi på ikea och åt middag och hade det gött ett litet tag innan vi skulle åka hem med bussen kl.18.16
Så jag kan ju bara säga att denna dagen har varit den bästa shopping dagen någonsin! Jag kan fortfarande inte fatta vad som faktiskt har hänt idag! Helt sjukt. (och ja, jag är från en liten stad uppe i norrland så jag träffar nästan aldrig några "kändisar", så ni kan ju typ fatta hur det kändes för mig idag! Helt sjukt haha) 
Puss och kram //Felicia♡
 
 

Story of my life♡

Ni fattar nog inte hur kär jag är i One Directions nya låt! Den är helt fantastisk! Det var världspremiär på NRJ kl. 17.00 igår och såklart så lyssnade jag! Blev faktiskt lite tårögt, började svettas som en gris och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! Jag tycker att alla borde ta och lyssna på låten även dom som inte är directioners!
Puss och Kram //Felicia♡

Bästa fredagen ever!♡

Som ni nog försog i rubriken så är denna fredagen den bästa någonsin! Det händer så mycket roliga saker idag!
  • Felix Sandman från The Fooo fyller 15år idag! Min Älskling! Jag tycker alla ska ta och gratta han!
  • The Fooo släppte sin nya "låt" och musikvideo! Den är grym! LÄNK 
  • Fick reda på att jag har höjt mitt betyg i spanska
  • Jag ska se Pretty little liars med mina bästisar som vi har väntat på hela sommaren!
  • Mina bästisar ska sova över här inatt för imorn så ska vi ta bussen ner till Sundsvall och shoppa
  • Min klass ska arrangera ett disko för årskus 3-6
  • Jag slutade kl 12 idag
  • One Direction släpper sin nya låt "Story of my life"!
  • Louis från One Direction var med på NRJ imorse
  • It's #fooofriday
  • The Fooo's tävling avslutas och dom berättar då vilka städer dom ska till nu på höstlovet

Ni fattar inte hur bra denna fredagen är! och särskit det att Felix fyller år och att The Fooo släppte den nya "låten"! Blev lite besviken på att dom gjorde en cover, hade liksom hoppats på att dom skulle göra en egen låt men det är absolut inget att däppa över för det var riktigt bra! är så stolt över killara! Ni kan likson inte fatta hur mycket jag älskar dom! Älskar dom nog lite för mycket.. Haha. 
Men nu om ungefär 10min så ska mina bästisar komma oxå ska vi göra iårdning oss för diskot ikväll ;P
Puss och kram //Felicia
 

Tog dagen som den kom♡

 Idag har jag haft en riktigt jobbig dag! Alla lärare på min skola är så jävla dumma i huvudet. Kallar elever för grisar, bitch blickar och är allmänt störada i huvudet! Orkar snart inte mer! Hade 2 prov idag oxå som inte gjorde dagen bättre precis. Tyska och Engelska, gick väl sådär men ändå ganska nöjd. Imorn blir det en låååång dag. Vi slutar 15.10 och sedan kl 18.30 så ska vi tillbaka till skolan för att ha redovisnings kväll. Så jävla drygt! Missar fotbollsavslutning p.g.a det, vilket gör mig riktigt ledsen! Men aja.. Får sluta kl 12 imorgon istället så det är ju iallafall bra! ;)
Vill även oxå säga att jag har instagram och kik, så ni kan ta och följa mig eller skriva till mig! -@feliciatomlinson 
Puss och kram //Felicia♡ 


 
 

Vad tycker ni?

Hej hej bloggen, Idag har det varit en riktigt lång och tråkig dag! Började med att jag vaknade och tittade ut genom förstret och insåg att de regna. Om jag ska vara helt ärligt så hatar jag hösten och särskit hösten där jag bor. Det likson snöar ena dagen och nästa dagen regnar det!, blir så less...
Men vi fick hål på sista lektionen idag så jag gick hem och har hålt på med den nya blogg designen ända tills nu. Är fortfarande inte helt klar men absolut riktigt nöjd med hur det ser ut just nu!. Jag vill oxå gärna veta vad ni tycker om denna bloggen, vad tycker ni är bra?, tycker ni är minde bra?, Vad kan jag skriva om för att göra er intreserade? Kommentera jätte gärna om vad ni tycker! 
Puss och Kram //Felicia♡ 
 


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min blogg! På denna bloggen kommer jag att skriva om mode, fotografi, skönhet och även lite om mitt liv. Jag gillar att spela fotboll, fota, baka, sjunga och dansa. Gillar även pojkbanden The Fooo och One Direction vilket jag även kommer att skriva om här på bloggen. 

Jag har bloggat förut men slutade för att det var så mycket med skolan, men nu hade jag tänkt att ta nya tag och satsa lite mer på bloggandet! Jag hoppas iallafall att ni kommer min blogg och att ni stanna kvar här på bloggen. Ni får även jätte gärna kommentera mina inlägg!, vilket jag älskar. 

Puss och Kram //Felicia <3

Kontakt: [email protected]
 
 
 

RSS 2.0