Nu är allt över..♡

Hej Allihopa! Japp, nu är allt de roliga över. Alla föreställningar är uppspelade för alla barnklasser och föräldrar. Alla kläder, bakgrunder och byggsaker är undran plockat från teatern, och ska upp till vinden på skolan (om det nu inte redan är de ;P). 
Idag så hade vi en "Avslutnings fest" på teatern där vi åt lunch och efterätt tillsammans med hela skolan. Vi hade frågesport och hela skolan körde även "The cup song"! Var grymt kul att se alla som verkligen försökte men inte riktigt lyckades ;). Har aldrig riktigt fattat vilken skön och härlig skola vi faktiskt är förän nu. 
Allt som har hänt på dom här 3 veckorna är typ helt amazing! Absolut några av dom bästa skol veckorna i mitt liv. Visst det har funnit dom timmarna då jag bara ha velat sjunka ner under marken och bara velat lega kvar där tills att är över, men det har alltid fixat sig tillslut och just nu är jag så himla stolt över att det gick så j*vla bra! 
Hade tänkt skriva lite mer vad vi har gjort under dom här 3 veckorna i ett annat inlägg. Hade även kanske tänkt lägga ut en liten video från dagen! ;)
Puss och kram //Felicia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo