Förra veckan alltså! No words!♡

Hej allihopa! Äntligen är jag tillbaka! Efter en veckan uppehåll (som inte var planerat) så ska jag äntligen försöka blogga lite mer denna veckan! Så ja... Förra veckan var seriöst en av dom bästa skolveckorna EVER! Vi har dansat hela veckan. Varit några dagar nere på en "dansstudio" och fått hjälp med koriografi till 3 danser/låtar till teatern vi ska vissa upp nästa vecka. Och resten av dagarna har vi bara tränat på danserna i gympasalen i skolan ;P Är fett nervös för att jag kommer göra fel dans steg, ramla på scenen eller råka "kasta" iväg min "cup" till The cup song! Skulle seriöst dö av pinsamhet!
Haha men till något annat än skolan nu då.., Var t.ex på konfirmations träff nu i lördags. Handlade om begravningar osv.. Fick än verkligen att tänka på alla man förlorat och hur mycket man saknar dom! Blir nästan lite tårögn när jag skrier detta. Men aja..
Var på fotbolls träning igår oxå och efter det var det bara att cykla direkt hem, duscha och sedan iväg till mormor och morfar för att fira farsdag 
Hahah men nu ska jag fortsätta skypa med några av mina coola Fooo kompisar (haha), dom sitter nämligen och har en liten "privatkonsert" här över skype där dom sitter och sjunger en massa låtar... Random, Ja jag vet..
Puss och kram //Felicia
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo