Sorry sorry sorry♡

Japp, dålig bloggning idag oxå! Anledningen till detta är för att jag har haft träning mitt på dan och det har varit lite mycket sen igår kväll då det var kaos och bråk på twitter om The Fooo och deras spelning i Örebro, plus att min lilla syrra fyllde år så jag kände att jag hann inte med allt. 
Så nu sitter jag här igen och ska försöka skriva ett inlägg haha.. Men idag så har jag inte gjort så mycket mer än att haft fotbollsträning. Första "vinter" träningen denna säsong inför en cup vi ska på nu till vintern nere i Sundsvall. Riktigt skönt att äntligen så komma igång med tränignen, även om jag har tränat under uppehållet så är det en helt annan sak att träna med fotbollslaget! 
Och just nu så sitter jag även och väntar på att en kompis ska skicka en massa bilder och videos på The Fooo, för att hon är nere i Norrköping och kollar på desas spelning dom ska ha/haft nu ikväll! Skulle verkligen oxå vilja åka ner och kolla på när dom uppträder med får helt enkelt inte.Detta är en utav anledningarna till att jag vill bo i Stockholm! Det finns så mycket man kan göra där nere. Det är även närmare till alla lite "större" städer där nere i södra Sverige. Hahah men nu ska jag sluta prata om det och börja avsluta detta inlägget.
Puss och kram //Felicia
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo