Veckan har gått så snabbt..♡

Hej allihopa! Äntligen är jag tillbaka med ett lite längre inlägg! Hahah.. 
Asså shit vad denna veckan har gått snabbt! Vi började med allt det vanliga i skolan i måndags och jag kan ju bara säga att jag har absolut inte saknar det! 
Fick engelska läxa direkt på måndag till onsdag. Cirka 25 glosor vi skulle kunna och ofc så var jag ju tvungen att plugga lite och la bloggandet lite åt sidan. Ber om ursäkt för det, men ville liksom komma igång med pluggandet efter 1 månads uppehåll ;)   Och imorgon så ska jag och några kompisar spela in en film till spanskan i skolan. Vi har gjort två stycken förut faktiskt, en på spanska och en på engelska! XD 
Och snart så är det jullov! Längtar så himla mycket! Ska bli så himla skönt att det kansken äntligen kommer lite snö och tar bort den tråkiga hösten och så att det blir vitt överallt! Har liksom tröttnat på hösten! Hatar nästan allt med hösten, förutom att det är så fina färger ute när löven började falla. Men nu när alla löv är borta och solen går ner kl 2, så känner jag att hösten bara kan försvinna! 
 
Och imorgon så är det ju även Semifinal i Idol! Asså jag hoppas verkligen att Erik stannar! Och att Kevin åker ut. Tycker inte om Kevin så speciellt mycket, tycker liksom inte att han förkänar att vinna! Men nog om det..
Jag ska sticka ner och duscha nu så vi får se om det kommer upp något litet inlägg innan jag går och lägger mig! 
Puss och kram //Felicia


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo