En jätte mysig dag på stan

Heej! Idag så har jag varit på stan med Emma! Vi träffades nere på stan vid halv 1 ungefär och gick runt där tills klockan var ca 2 kanske. Då gick vi och fikade, fast jag åt lunch för att jag inte hade ätit någon lunch medan Emma hade gjort det! Hehe...
Sedan så fortsatte vi att gå runt på stan en stund och hade det jätte mysigt! Det märks att julen snart är här, för det är en massa jul saker i alla affärer, Alla affärer spelar jullåtar och typ alla kläder är röda och svarta ;P Men jag hittade faktiskt 2 saker som jag köpte. Så jag lägger ut bilder på det imorgon! 
När jag och Emma hade sagt hej då till varann så gick jag till mormor och morfar för att hjälpa dom med flyttandet (dom flyttar nämligen till en lägenhet). Vi slevade ihop en säng och lite sånt. 
Sedan for jag hem och började redigera videon som vi spelade in till igår. Så himla drygt att redigera! Fattar inte hur folk orkar göra sånt dagligen! HAHAH lat människa här...😂 har suttit med det sedan klockan 8 och jag slutade precis att redigera, för jag orkade inge mer. Men jag har bara gjort klart ca halva videon, om ens det.
Men aja... Ville bara slänga in ett litet inlägg, för jag känner att jag bara bloggar mindre och mindre. Men jag ska försöka förbättra mig!
Puss och kram //Felicia




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo