Säger bara ett ord, -WOW!♡

Asså denna lördagen! WOW! Helt otrolig! Vaknade i morse, gick in på instagram och insåg att Oscar Zia skulle till det köpcenrumet vi skulle till idag. Jag är själv ingen "Zia" elr vad hans fans nu heter, men det är ju alltid lika kul att träffa "kändisar". 
Så vi hoppade på bussen ner mot sundsvall/birsta kl 12.55, tog ungefär 40-50min innan vi klev av och gick nästan direkt dit Oscar skulle uppträda. Han var försenad så det tog en stund innan han kom men det var det nog värt. Fick tyvärr inte ta någon bild med han men tog några bilder när han uppträde. Vi fick även se dom flesta från Let's Dance för det var nån "mode visning", så jag fick ta ett kort med Tobias Bader. 
När vi gick runt lite i alla affärer så såg vi Gina Dirawi! Asså fattar ni vilken typ panik jag fick!? Jag verkligen älskar henne! Jag ärligt talat skakade när jag skulle ta kort på mina kompisar och henne! Jag sa: -Asså jag bara skakar och höll upp min hand. och hon sa: -Awww vad söööt! Asså jag typ dog där ett tag!
Sen gick vi på ikea och åt middag och hade det gött ett litet tag innan vi skulle åka hem med bussen kl.18.16
Så jag kan ju bara säga att denna dagen har varit den bästa shopping dagen någonsin! Jag kan fortfarande inte fatta vad som faktiskt har hänt idag! Helt sjukt. (och ja, jag är från en liten stad uppe i norrland så jag träffar nästan aldrig några "kändisar", så ni kan ju typ fatta hur det kändes för mig idag! Helt sjukt haha) 
Puss och kram //Felicia♡
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo